fbpixel

Foto tapete Mini u Parizu

Foto tapete Mini u Parizu

Besplatna isporuka

Za porudžbine preko 5000 din!

Eko štampa originalnim bojama

Koristimo boje sa najvišim bezbednosnim sertifikatima!

Prilagodljive dimenzije

Želite tapet u dimenziji Vašeg zida? Kontaktirajte nas!

Cena tapeta zavisi od dimenzije i vrste

Kako biste videli cenu izaberite vrstu tapete i dimenzije

Šifra proizvoda:11235
Dostupnost:U ponudi
0 din

Popunite potrebne podatke


*Izaberite vrstu tapete:


*Izaberite dimenzije tapete:

Količina:Dodaj u korpu

Jedni od retkih ako ne i jedini na tržištu koristimo isključivo najkvalitetnije materijale za štampu i ORIGINALNE boje sa rigoroznim Green Guard Gold sertifikatom o netoksičnosti i bezbednosti koje su dozvoljene za upotrebu u objektima u kojima borave deca (vrtići, igraonice...) kao i u objektima zdravstvene zaštite. Kupovinom naših proizvoda možete biti potpuno bezbrižni i sigurni da ste  izabrali visoko kvalitetan, siguran i bezbedan proizvod koji ne ugrožava Vaše ili zdravlje Vašeg deteta i na račun toga nikad ne pravimo kompromise.

Lepljenje samolepljivih tapeta - UputstvoNapomena:
Prilikom lepljenja samolepljivih tapeta preporuka je da ih ne lepite na sveže okrečen i vlažan zid jer u tom slučaju postoje velike šanse da tapet neće moći dobro da se zalepi i doći će do odlepljivanja. Sačekajte 7-10 dana posle krečenja da se zid dobro osuši pa tek nakon toga zalepite tapet. Takođe nije preporučljivo lepiti samolepljive tapete na zid koji nije gletovan jer postoji verovatnoća da tapet neće biti u mogućnosti da se zalepi dovoljno dobro na neravan/negletovan zid i da će u tom slučaju doći do odlepljivanja. Lepljenje samolepljivih tapeta na negletovan i neravan zid radite na sopstvenu odgovornost.


Stikerlab tapete se ne lepe rolna uz rolnu iz razloga što je tehnologija štampe i materijala drugačija.

Rolne naših tapeta odštampane su sa prepustom u dizajnu. U praksi to znači da se 1-2cm dizajna sa kraja rolne ponavlja u istoj širini 1-2cm na početku naredne pa je naša preporuka da pre lepljenja na zid odmotate rolne i spojite ih prvo na podu, stolu ili nekoj drugoj ravnoj površini dovoljno velikoj kako biste mogli da uvidite gde se tačno dizajn preklapa i kako biste nakon toga pristupili lepljenju na zid.

p.s. Deo napomene u kom se pominje prepust u dizajnu i uklapanje ne odnosi se na male dimenzije tapeta (npr. 85x125cm) koje dolaze u jednoj rolni.

Fototapete za dečiju sobu sa prelepim motivom Minnie. Tapete se izrađuju u 5 veličina:

Visina  x Širina     Cena
85cm x 125cm - 2190 din
100cm x 147cm - 3190 din
174cm x 256cm - 5390 din
217cm x 320cm - 8390 din
260cm x 384cm - 11990 din

UKOLIKO ŽELITE DA KREIRAMO TAPETE PO VAŠOJ ŽELJI I DIMENZIJAMA, KONTAKTIRAJTE NAS, BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAŠU IDEJU PRETVORIMO U STVARNOST :)

Budite prvi koji će napisati komentar za ovaj proizvod.

Napiši komentar

Ime:


Komentar:

Ocena:Loše           Dobro

Molimo unesite code sa slike: