fbpixel
FAQ - Često postavljana pitanja

Naravno, bilo koji stiker iz naše ponude možemo da uradimo sa imenom ili tekstom koji vi želite jer sve naše proizvode radimo unikatno za svaku porudžbinu. Upravo ta mogućnost da sami birate ime ili tekst koji želite daje unikatni pečat svakom našem proizvodu.

Naravno, ukoliko u našoj raznovrsnoj ponudi ipak niste uspeli da pronađete to što biste voleli, kontaktirajte nas, biće nam zadovoljstvo da vam izađemo u susret i kreiramo stikere po vašoj želji.

Naravno, svi naši stikeri mogu biti urađeni u bilo kojoj dimenziji. Ukoliko imate specifičan zahtev u vidu boja, dimenzija i izgleda slobodno nas kontaktirajte.

Stikeri su izrađeni od postojane i visoko kvalitetne pvc folije renomiranog nemačkog proizvođača Oracal.

Procedura lepljenja nalepnica je veoma jednostavna. Dovoljna je jedna osoba kojoj nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo. Ceo postupak možete pogledati u UPUTSVU.

Ako se nešto dogodi i napravite grešku prilikom lepljenja stikera (gužvanje ili sl) , lagano odlepite izgužvani deo i pokušajte ponovo malo opreznije.

Stikerlab stikeri za zid ne mogu oštetiti vaš zid i boju, ali ako je zid već fizički oštećen ili je u lošem stanju usled uticaja vlage ne možemo garantovati da neće doći do oštećenja kad se odlučite da skinete stikere.

Stiker je moguće odlepiti i zalepiti ponovo ali u tom slučaju snaga lepljenja je značajno smanjena što može dovesti do odlepljivanja stikera pa tako nešto ne preporučujemo.

Zidne nalepnice-stikere je najbolje zaljepiti na čiste i ravne površine poput zida, stakla, plastike, metala, keramičkih pločica ili nameštaja ali mogu se aplicirati i na druge ravne površine. Ukoliko imate nedoumicu oko pogodnosti podloge za lepljenje stikera slobodno nas kontaktirajte.

Pre lepljenja stikera neophodno je prethodno obrisati zid od prašine i drugih nečistoća. Savet: Zid očistite samo sa suvom krpom bez upotrebe ikakvih sredstava za čišćenje.

Naravno, Stikerlab stikeri izrađeni su od visoko kvalitetne pvc folije otporne na vlagu tako da se mogu se lepiti na spoljne površine i biti izloženi uticaju kiše bez bojazni da će biti oštećeni uticajem vlage.

Samo malo pažnje biće dovoljno da se stikeri odlepe sa površine na koju su zalepljeni bez posledica jer lepak ne ostavlja nikakve tragove.

Stikeri za zid nemaju potrebu za održavanjem izuzev brisanja prašine koju lako skinete suvom krpom.

Isporuku vrši kurirska služba AKS, rok isporuke je 3-5 radnih dana osim ukoliko Vama više odgovara da Vam pošiljka stigne kasnije, u tom slučaju potrebno je samo da nam to napomenete prilikom poručivanja.

Možete nas kontaktirati putem telefona 061/28-46-555 ili putem kontakt formulara.