fbpixel

Stikerlab proizvode (stikere za zid, foto tapete, bordure, visinometre) štampamo isključivo originalnim eko bojama sa najvišim GreenGuard GOLD  sertifikatom o bezbednosti i netoksičnosti boja. Kupovinom na našem sajtu kupujete sigurne i bezbedne proizvode!

Foto tapete

Foto tapete

Fototapete za dnevnu sobu, spavaću sobu ili poslovni prostor na brz i lak način ulepšaće Vaš ambijent. Poručite foto-tapet u dimenziji vašeg zida sa motivom po vašoj želji i na vašu adresu stiže u roku od 3-5 radnih dana.

 

Na našem sajtu takođe možete pronaći neke od standardnih dimenzija a za dimenzije po Vašoj želji kontaktirajte nas putem naše kontakt strane, chata ili putem telefona 061/28-46-555

 

Takođe, tapete možemo da štampamo i motivima van naše standardne ponude sa sajta, na vama je samo da nam pošaljete sliku koja Vam se dopada a koja ispunjava kriterijume za kvalitetnu štampu (poželjno što veća rezolucija).

 

Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, pitanje ili Vam treba dodatna informacija u vezi štampe, načina montaže fototapeta ili izbora motiva kontaktirajte nas, biće nam zadovoljstvo da Vam damo odgovore na Vaša pitanja.