fbpixel

AUTOMOBIL 9

AUTOMOBIL 9

Besplatna isporuka

Za porudžbine preko 5000 din!

Eko štampa originalnim bojama

Koristimo boje sa najvišim bezbednosnim sertifikatima!

Prilagodljive dimenzije

Želite tapet u dimenziji Vašeg zida? Kontaktirajte nas!

Cena tapeta zavisi od dimenzije i vrste

Kako biste videli cenu izaberite vrstu tapete i dimenzije

Šifra proizvoda:14510
Dostupnost:U ponudi
0 din

Popunite potrebne podatke


*Izaberite vrstu tapete:


*Izaberite dimenzije tapete:

Količina:Dodaj u korpu

Jedni od retkih ako ne i jedini na tržištu koristimo isključivo najkvalitetnije materijale za štampu i ORIGINALNE boje sa rigoroznim Green Guard Gold sertifikatom o netoksičnosti i bezbednosti koje su dozvoljene za upotrebu u objektima u kojima borave deca (vrtići, igraonice...) kao i u objektima zdravstvene zaštite. Kupovinom naših proizvoda možete biti potpuno bezbrižni i sigurni da ste  izabrali visoko kvalitetan, siguran i bezbedan proizvod koji ne ugrožava Vaše ili zdravlje Vašeg deteta i na račun toga nikad ne pravimo kompromise.

Foto tapete za sve ljubitelje brzine ulepšaće Vaš ambijent na brz, lak i jednostavan način. Dekorisanje i uređenje stana, kuće ili bilo kog drugog prostora nikad nije bilo lakše i jednostavnije.

Samolepljive i papirne tapete se izrađuju u dimenzijama koje Vama odgovaraju (po dimenzijama vašeg zida) ili u 5 standardnih veličina :

Visina  x Širina
85cm x 125cm
100cm x 147cm
174cm x 256cm
217cm x 320cm
260cm x 384cm

O kvalitetu i bezbednosti:

Jedni od retkih ako ne i jedini na tržištu koristimo isključivonajkvalitetnije materijale za štampu i ORIGINALNE boje sa rigoroznim Green Guard Gold sertifikatom o netoksičnosti i bezbednosti bez štetnih isparenja koje su dozvoljene za upotrebu u objektima u kojima borave deca (vrtići, igraonice...) kao i u objektima zdravstvene zaštite. Kupovinom naših proizvoda možete biti potpuno bezbrižni i sigurni da ste  izabrali visoko kvalitetan, siguran i bezbedan proizvod koji ne ugrožava Vaše ili zdravlje Vašeg deteta i na račun toga nikad ne pravimo kompromise

UKOLIKO ŽELITE DA KREIRAMO TAPETE PO VAŠOJ ŽELJI I DIMENZIJAMA, KONTAKTIRAJTE NAS, BIĆE NAM ZADOVOLJSTVO DA VAŠU IDEJU PRETVORIMO U STVARNOST :)

Budite prvi koji će napisati komentar za ovaj proizvod.

Napiši komentar

Ime:


Komentar:

Ocena:Loše           Dobro

Molimo unesite code sa slike: