Izaberite
kako-poruciti-proizvode-na-nasem-sajtu
cesto postavljana pitanja
Stikerlab stikeri za zid i tapete - Kontaktirajte nas

Politika privatnosti i zaštite podataka

Stikerlab se zahvaljuje i izražava zadovoljstvo vašom posetom. Obzirom da veoma ozbiljno shvatamo važnost zaštite vaših ličnih podataka, želimo da istaknemo da nam je vaša privatnost uvek prioritet u svim poslovnim procesima.
 

Koje vrste podataka prikupljamo?

Mi prikupljamo podatke o vama kada se registrujete na našem sajtu ili popunite formular. Prilikom narudžbine, ili registracije na našem sajtu, kao što je i uobičajeno, biće potrebno da unesete svoje ime i prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail adresu. Naravno, možete i sasvim anonimno posećivati naš sajt.
 

U koje svrhe koristimo ove prikupljene informacije?

Sve informacije koje o vama prikupljamo biće korišćene na neki od ovih načina:

Za obradu transakcija. Vaši podaci, privatni ili javni, ni u kom slučaju neće biti prodati, razmenjeni, poslati ili dati bilo kojoj drugoj kompaniji, bez vašeg pristanka, osim kompaniji za brzu dostavu i to u svrhu dostave kupljenog proizvoda.

  • Za periodično slanje elektronske pošte. E-mail adresu koju nam dajete prilikom naručivanja proizvoda možemo povremeno iskoristiti da vam pošaljemo dodatne informacije i novosti koje su povezane sa proizvodom koji ste naručili, kao i novosti iz naše kompanije, informacije o uslugama, i sl.
  • Ako u bilo kom trenutku poželite da prestanemo da vam šaljemo mejlove, na dnu svake poruke nalaze se detaljna uputstva za unsubscribe opciju.
  • Za sprovođenje takmičenja, promocija, istraživanja ili sličnih opcija vezanih za naš sajt.
     

Na koji način štitimo vaše podatke?

Koristimo niz bezbednosnih mera koje su potrebne za pristup vašim ličnim podacima kako bismo ih osigurali.
 

Da li koristimo "cookies" (kolačiće)?

Da, naš sajt koristi kolačiće.
 

Da li otkrivamo podatke o vama drugim kompanijama?

Vaše lične podatke ne prodajemo, ne razmenjujemo ih, i ni na koji drugi način ih ne prosleđujemo drugim kompanijama. Ovo ne uključuje kompanije koje nam pomažu u održavanju sajta i pružanju usluga koje vi tražite, ali svi oni su u obavezi da ne otkrivaju poverljive informacije. Sa druge strane, informacije koji ne spadaju u vaše lične podatke možemo proslediti drugim kompanijama za upotrebu u svrhe marketinga, reklamiranja, i sl.
 

Vaš pristanak

Ukoliko odlučite da koristite naš sajt, smatra se da pristajete na našu politiku privatnosti.

Loading...